Selecteer een pagina

Wanneer je oude fietsaccu toe is aan vernieuwing dan is het tijd om een nieuwe accu aan te schaffen. Je kunt er voor kiezen om weer voor bijvoorbeeld een originele Bosch fietsaccu te kiezen, maar wist je dat er ook compatible fietsaccu’s zijn voor echte topmerken zoals Bosch etc.?  Deze fietsaccu’s kun je zien als goedkopere alternatieven en vervangende opties voor originele merken. Waar je vroeger dacht aan goedkoper, dacht je al gauw aan slechter. Is dit tegenwoordig ook nog zo? En waarom zou je een E-Bike Vision fietsaccu kopen? Ben je benieuwd naar deze antwoorden? Lees dan vooral verder. We gaan het je uitleggen!

Wat is E-Bike Vision?

Maar E-Bike Vision, wat is dat dan precies? E-Bike Vision is een bedrijf dat afkomstig is uit Duitsland in 2011. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen én produceren van vervangende fietsaccu’s voor E-bikes. Daarbij staan ze bekend om de compatibel en vervangende fietsaccu’s voor merken als Bosch, Panasonic, Gazelle of Yamaha. Ze streven ernaar om een goedkoper alternatief te bieden, waarbij de kwaliteit misschien zelfs wel beter is. Zo hebben de fietsaccu’s van E-bike Vision bijvoorbeeld een hogere actieradius.

Voordelen van E-Bike Vision fietsaccu’s

Nu je weet wat E-Bike Vision precies is en waar ze voor staan is het zaak om eens te vertellen waarom kiezen voor E-Bike Vision misschien niet eens zou slecht zou zijn. Dit doen we aan de hand van een handig overzichtje van de belangrijkste voordelen:

  • E-Bike Vision zorgt voor meer bereik voor je elektrische fiets
  • De accu’s kunnen worden gebruikt als vervanging voor originele fietsaccu’s
  • De accu’s kunnen achteraf worden geïnstalleerd
  • De accu’s bevatten een geïntegreerde oplaadaansluiting voor snel opladen direct op de fiets
  • E-Bike Vision heeft een snelle en vriendelijke service
  • De fietsaccu’s van E-Bike Vision worden gemaakt in Europa
  • De fietsbatterijen zijn UN-gecertificeerd
  • Tot wel 745 Wh vermogen

 

E-Bike Vision fietsbatterij kopen?

Nu je de voordelen van een E-Bike Vision fietsaccu weet is de keuze voor het kopen van een nieuwe fietsaccu misschien wat makkelijker. Met een E-Bike Vision fietsaccu haal je kwaliteit in huis tegen een hele scherpe prijs. De kwaliteit van een 5 sterren restaurant, maar de prijs van een gemiddeld restaurant. Ben je op zoek naar een compatibel fietsaccu en wil je een E-Bike Vision fietsaccu kopen? Kijk dan eens op de website van jouwfietsaccu.nl!