Selecteer een pagina

Het is weer mooi weer en de zomer is in aantocht. Hoe heerlijk is het dan om er lekker op uit te trekken op de fiets. Alleen of samen met anderen lekker een eind rijden en een fijne plek vinden waar je lekker kunt picknicken. Lekker een paar uurtjes eropuit en even alles loslaten. Dat is puur genieten. Een hippe fietstas is dan het ideale middel om je spullen mee te nemen. Zeker als je grote fietstassen koopt, kun je een berg meenemen. Je kunt er eenvoudig een koeltas in kwijt, zodat je lekker hapjes lekker koud blijven. Om het compleet te maken, is het natuurlijk erg leuk om een hippe fietstas voor in de zomermaanden aan te schaffen. Een vrolijke tas die je al blij maken als je ernaar kijkt, met grappige of mooie motieven.

Verschillende hippe motieven

Er zijn heel veel soorten fietstassen op de markt. Een fietstas die je achter op je fiets monteert, is fijn omdat je daar veel in kwijt kunt. Deze hebben ook heel hippe motieven. Deze fietstassen kunnen zowel op gewone als elektrische fietsen geplaatst worden. Voor driewielfietsen, waar je aan de achterkant geen fietstas kunt plaatsen, zijn stuurtassen ideaal. Ook deze zijn in verschillende hippe motieven met bijvoorbeeld fleurige bloemen, gekleurde stippen en andere vrolijke zomerse motieven verkrijgbaar. Deze tassen zijn vaak heel eenvoudig mee te nemen. Over het algemeen kun je daar wel minder in kwijt dan in een tas die je aan je bagagedrager plaatst. Dit kun je eventueel compenseren met fietstassen die je aan het zadel of aan het frame kunt plaatsen. Ook deze tassen zijn in hippe motieven of mooie kleuren verkrijgbaar.

Wil je groen gras op je zomerse fietstas?

Met fietstassen die je achterop plaatst zijn de hippe motieven voor de zomermaanden eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar. Van een stoer tijgermotief tot schattige madeliefjes en van het retro testbeeld van tv tot knalgroene fietstassen met grasmotief of een zwembad blauw met water. Wil je liever een tas zonder motief? Dan zal een knalblauwe, oranje, groene of rode fietstas je vast aanspreken. Het zijn hippe zomerse fietstassen die het in de rest van het jaar ook prima doen en van verre al opvallen. Heb je een mooie magnolia in de tuin? Het is dan grappig om hem ook op een fietstas te hebben. Erg origineel is een schilderij met een stuk geitenkaas op je fietstas. Je zult zeker bekijks hebben en een leuk gesprekje krijgen over je originele fietstas.