Selecteer een pagina

Een elektrische fiets tweedehands kan zeer de moeite waard zijn, mits je maar de garantie hebt dat de fiets betrouwbaar en in goede staat is. En daar  zit nogal eens verschil in; de ene aanbieder is de ander niet. En omdat een investering in een elektrische fiets tweedehands ook nog heel behoorlijk is, wil je wel de zekerheid dat de elektrische fiets tweedehands in orde is. 

 

Geen zorgen om de staat van de fiets 

 Als je nou elk risico met een elektrische fiets tweedehands uit wilt sluiten, doe dan zaken met Bovag. Dan hoef jij je in elk geval geen zorgen te maken of de fiets wel betrouwbaar is, want Bovag levert ook in gebruikte vorm alleen betrouwbare fietsen. Niet voor niets krijg je garantie op de fiets en omruilgarantie. Bovendien weet je dat de fiets voor je die mee naar huis krijgt een afleverbeurt krijgt en uitvoerig gecheckt wordt. Daardoor heb je de zekerheid dat je een betrouwbare elektrische fiets tweedehands koopt, een fiets waarmee je prima op fietsvakantie kunt. 

 

Op fietsvakantie is  een goede fiets essentieel 

 Want wil je op fietsvakantie, dan is een goede fiets essentieel. Zeker als je plannen hebt om heel het land door te fietsen is een e-bike natuurlijk prachtig. Met de fiets haal je een topsnelheid van 25 kilometer. Zaak dus een goede voorbereiding fietsvakantie te houden, want voor je straks elke dag op de fiets zit, maak je in het voortraject ook alvast de nodige kilometers. Ook om de fiets zo volledig te leren beheersen. Op de fiets kom je op plekken die met de auto onbereikbaar blijven en zo zie je Nederlands op het mooist. Een echte aanrader dus. En door te kiezen voor een fiets van Bovag, fiets jij ongehinderd het land door. En mocht er dan wel iets aan de fiets mankeren, dan is er altijd nog de garantietermijn.